Tuesday, January 25, 2011

BLOG LELAKI BEST KE??

Salam...hye..

saya sekarang nga syok2 blogwalking kat blog org..mcm biasa, byk blog yg cantik dr segi face nya..n xlupa juga ada blog yg cantik dr segi penulisannya..bila diperhatikan, mereka ini terbahagi kpd 2 part iaitu blog lelaki n blog perempuan..hehe..dah mmg kat dunia ni ada 2 jantina je kan, so kita jgn pandai2 menambah ianya kpd pelbagai jenis jantina yerk..t tuhan marah..

perbezaan antara mereka..
hah, siapa mereka 2??

mereka 2 yg hok lelaki n hok perempuan der..




jeng jeng..

bila terjah blog lelaki, kebanyakn mereka suka menulis pkara2 y berkaitan isu semasa n sosial..n mereka kurang menceritakan diri mereka..n mereka suka menyuarakan pendapat tentang isu tersebut...i like!!

berbeza blog perempuan y suka bercerita tentang hal-hal peribadi di mana mereka ini cantik2 belaka..x caya?? cubalah terjah..hihi..

tapi xsemua yang mcm 2..bukankah setiap insan yg diciptakan di dunia ini berlainan karakter n sebagainya..n mereka mempunyai hak tok tulis apa saja, sama ada ada y suka @ x, itu terpulang kepada individu msg2..

kpd blogger y gemar menulis tentang muhasabah diri, i like too..menyedarkan sy y kdg2 separuh sedar..

kpd blogger y berniaga, i like too..dpt cuci mata tanpa keluar minyak kereta..hehe..t i order k..cube try ni..

http://zilanazrilbutikbundle.blogspot.com

last entri, berblog la kita secara harmoni k..walla..

4 comments:

SyedGraphiX said...

stuju sangat!pempuan suke bcrite ttg diri mereka :P

sitinurfatimah said...

i suka blog u..cehwah, haha..nyenye..

Jejaka Terhangat said...

blog Jejaka Terhangat tak suka baca ke? =(

BloG Jejaka Terhangat

sitinurfatimah said...

haha...suka juga...
tapi Jejaka Terhangat nampak sombong cikit dari Syed....hehe..