Sunday, March 13, 2011

BACK HOME !!! Malaysia???

Assalamualaikum...

ok, fine!!, arini saya Siti Nur Fatimah a.k.a ciktim ingin bercerita...
**amaran = sebelum tu, sila baca entry ini dgn kadar y laju n intonasi suara yang bersemangat! haha..
 oke2!!..=) tq babe!

sebenarnya saya baru saja pulang dari kelas forensik, balik2 duk depan lappy n tegok koment di blog..**suka ade y comment...!!! huahua...bukan komen d fb oke! harap maklum, fb saya telah luput 4 hari lalu atas dasar saya orang Islam..

btw, ramai pulak yang tanya ke mana hilangnya saya?? saya masih di sini babe.!!...n kesempatan ni, sy ingin memohon maaf, gara2 tindakan saya itu tanpa  pengetahuan sape2 telah myebabkan u all lost contact dgn rakan2 lain..saranan sy, u all buat je group baru k! saya bagi permission ni...sape2 pon bole jadi presiden kalo nak..hah! hambik...! kehkeh.. tapi kalo ade vacation ke, reunion ke, konvoi ke , jgn lo dok lupakan saya..haha,sy nak joinnnnnnnnn....huahua...

berbalik kpd tadi, saya xkemana-mana..kalo rindu, col je no. saya!!..999...oke!..jgn lupe col oke!!

oke, sy nak cite cikit..tetibe je ter ter ter ter teringat masa saya zaman muda2 dulu...masa tu di matrik, era tahun 40 an..hah? ade ke matrik masa tu...kehkeh...xla, gurau je..al kisah, masa tu ari terakhir sy di matrik, pendek kata, last kuliah gan classmate n gurumate...memandangkan tu kelas terakhir, makanya, macam biasa semua org mintax maaf..yeala, byk dosa kata kan...xkurang juga y hok cikgu2 pon mintax maaf...

nak pendekkan cite, masa tu dlm lab...sy dok meja depannnn sekaliiiiiiii..!!!,
then cikgu bceloteh d depan n berkata :

"saya gembira sepanjang bersama kamu semua!, tapi saya nak mintak maaf, sebab xsemua pelajar saya ingat namanya.."

entah macam mana entah, tibe2 saya bole angkat tangan dgn lajuuuuu n berkata :

"cikgu!!! nama saya cikgu ingat x??!!"

cikgu pon jawab dengan semangat!!! :

"Allah!! awak fatimah, saya ingat sangat..!! ciktim!"

satu kelas ketawa ...haha..

y menjadi permaluannya sekarang, perggg...gila berani aku tanye soalan mcm tu tibe2....
**mencapub tak bertempat..!!! wawawa..men = mencari, pub = publisiti..

bila ingat2, betol macam kanak2 perangai aku..sedangkan ms tu ak  da19 tahun...hanyoooohh..

pepon, tu la kenagan y saya ingat n x lupa sampai bila2...hihi..

k, al maklum, ari Selasa pagi saya pulang ke Malaysia.........hoooreyyhhhhhh.........
Malaysia a.ka Melaka...suka hati saya la nak cakap Melaka tu Malaysia...hoho..
entry ni cuma nak bagitau y saya xsabar nak balik n nak tido atas katil kat uma sy tuu!!
sekian, wsalam...

~amalkan solat taubat sebelum tidur~
**mulakan hari anda dgn solat tahajud**

19 comments:

khaifaiz said...

huhu.. men pub btl la cik tim ni.. btw.. welcome to malaysia.. haha

P/S: tipah tertipu td.. ingtkn memang dok obersea la td.. haha

Qaseh dalia adelia said...

haha qaseh pun salu mencapub kiki biase lah 19 tu masih nakal its ok..ni qaseh dah 23 still nakal ...kena mandi bunga pasneh !

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

khai : come from indonesiaaaaa..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

qaseh ; wahh..muka xmacam 23..ingat kan sebaya sy..hihi

echah mashuri said...

eleh.balik melaka pun nak kecoh.eheheh

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

echa : melaka..bumi tercinta! ingat senag nak balik? tiket flight da le mahaaaaaaaaaallllllllllll..waaaaaa

NaNaoSaKi said...

saya pun da xingat cmne saya buat.. saya pun google jer cari tutorial nye.. cuba awak search "recent post bergerak" byk je blog yg wat tutorial..

yang nak buat page tu pulak.. pergi kat dashboard > design > add a gadget
pastu add pages.. senang jer.. :)

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

tq..

Cekodok said...

perghh... mesti cuak takot lect tak igt nama.. haha... tindak balas yang otomatik.. haha

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

cekodok : suma org suka nama nya di dingat...

Novelgurl said...

Salam..hak3..sengal !

sicomot-comel said...

hahaha..
ciktim !
baru nk tnye,,kat negara mane tu??
upenye kt malaysia jek..
ciss..
tipah kena tipu ! haha

hehe,,SCC pown samelah mcm ciktim,,suke tnye bnde2 pelik kt cikgu mcm tu..
TAPI,,ciktim lagi pelik la kot..
hahaha

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

gurl : haha..ak segal ? ko? hah, no komen..kuang kuang..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

SCC : haha..negara Malaysia y tebaik! alhamdulillah masih aman...moga teros aman khendaknya...

rrr,,,xde maknanya..kita sama2 pelik sbnrnya..haha

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

SCC : haha..negara Malaysia y tebaik! alhamdulillah masih aman...moga teros aman khendaknya...

rrr,,,xde maknanya..kita sama2 pelik sbnrnya..haha

KUREKURE COMEL said...

tu namanya cool...hahaha....


wehhh...melaka....ehhh...kg mina sana la....duk mana tu?

sila bg tahu yeeeeee....hihihi

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

bukan setakat cool, selamba badak pon ade kak..haha..
melaka, d merlimau kak....merlimau y comey tu..hihi

A.s.t.i.n.a said...

Saya pun mau pergi malaysia lah.. boleh..? nanti mo gi wat pasport dulu..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

haha..bole2...tp turun lcct dulu babe!