Saturday, April 2, 2011

suami kfc, ADA TAK ??

Assalamualaikum..

tetibe je aku muncul kan ?? haha..sape2 yang rindu aku tu, tolong tahan nafsu k! hihi...oke, almaklum, sebenarnya aku ni nga baring2, pusing2, pastu x le tido..sebab lapau..aihh..masalah tol kalau nak tidur tetibe lapau ni..! n yang bestnya, aku mengidam nak makan kfc., dah la lapau, pastu nak kfc ?? banyak mengada bukan..hoho..kalau aku ada kete kat sini, dah sah2 aku kuar sekarang g cari kfc!!



 ..mengidam wooo..

alkisah siang tadi aku g shopping gan nanda, sejak putus cinta, budak kecik tu la yang jadi teman sehidup semati aku..kehkeh..bila aku putus cinta, tokseh la tahu kan..haha.k, mcm biasa kitaorg shopping kat mydin..memang tu la tempat favourite kitaorg kalo g bandar....da beli barang, mcm biasa pasti lapau la kan..aku ni peminat fanatik kfc! harap maklum la yerkk..nanda pulak nak makan MacD, aiihh..aku pon sebagai seorang kakak yang kiut miut ni mengalah, last2 kitaorg g MacD..ak xle telan ayam Mac D ..harap maklum la yerk lagi sekali..so, nanda makan ayam goreng, aku makan bubur..oke la tu kan temankan budak kecik tu makan..

sebelum ni, memag kitaorg makan kfc, tetibe je budak kecik tu ubah selera, aku ponn layannn...

tapi, tetibe je ni , aku ni asyik teringat kfc..kalau nanda tahu aku nga lapau kan kfc, pasti dia sedih, paling kurang pon dia ajak aku g kfc sekarang, haha..aku berani tulis entri ni sebab aku tahu dia x baca entri aku, sebab dia x paham..dia tahu speaking je..haha, xla, gurau je babe! ha, kalau dia jeguk blog aku, dia cuma  tegok followerss aku ja!! bila makin bertambah, mulalah budak kecik tu melompatt!!kehkeh...gilakk!! sebab merangsang tok aku melompat sekali!!

ha, dia pon nga xle tido tu sama macam akuuu...aku wat entri, dia dok main bb,

jika d rumah, abg sulung la mangsa ku..ciannyer diaa, aku yang khatamkan duit gaji dia..haha..x dapat kfc, dapat men game jadikla, yang penting bukan aku yang belanja..hoho

p/s : sedang mencari bf a.k.a suami yang bole belanja aku makan kfc sebulan sekali..ada x, ada x..

k, sekian, wasalam..

14 comments:

Nisa' Pasir Gudang said...

ade..nak?
anak tokey kfc tu hikhikhik
putus cinte patut la lama sgt bercuti. kering idea?...erk

puteri ain said...

hehe..kawen dengan atok kfc tu nak? hehe

Novelgurl said...

Waalaikumussalam..wah ! wah !
lapar =.=

khaifaiz said...

lama juga tak ke KFC ni.. tetiba pula terangsang mahu kesana.. hehehe

cik ubi said...

aku baru pas makan kfc 1 april 1015pm di jb sentral..

hahaha

bunga said...

ada-ada..hahaahah..jadi kak ipar bunga la..bunga belanja tiap2 bulan KFC nak??haa

Hanif said...

As salam. ziarah d sini.

owh kfc, lapau pulak tetibe

~ mQ ~ said...

salam kunjungan maya.

KUREKURE COMEL said...

mina dulu minat gk kfc....tp skrg jd muak pulak....hehehe...


ayam goreng kunyit jgk mnjadi kegemaran ambe......hehehe...


pakwe?ada2....arnab mina...nak?
kihkihkih..

NaNaoSaKi said...

gemok la FA nnt mkn kfc slalu sgt :p

saya lak rindu nk mkn mc D.. sbb nye perlis xde McD la.. kfc ade la smpai 2,3 branch.. McD 1 pn xde kt Perlis ni.. huhu

kt KL dlu mmg lg ska mkn McD.. mkn beger knyang sket..

MiaDiera said...

kfc!!!,err teringin sudah hehe

Raji berkata said...

owh wat hantaran kawen kau pun KFC lah gitu
hak2 ;D

+akufobia+ said...

padan muka.siapa suruh bercinta.aleale.haha.

Cik Bidadari said...

kita dah tak makan kfc... kita minat domino aja skang... huurmmm... semoga doa awak tu dimakbulkan allah okey... hehehehehe... kuat semangat untuk menempuh hidup... i like your stail... same with me,..