Friday, July 1, 2011

CUCI MENYENANGKAN HATI

Assalamualaikum..

SETIA ?? ha, ak suka gan org y setia..oppss!! ak bukan seorg y setia,,,suka bpaling arah bila kebosanan menghantui aku....BOSAN ?? bila aku merasakan benda tu tak beri manfaat kpd aku secara bpanjangan, cept je aku tinggalkan barang tu....haha....~whatever~

benda2 y aku setia xbanyak, antaranya..air suam, kacang botol, kfc, ikan keli, tempoyak cili padi, pucuk ubi masak lemak, ulam ..tu jek la kot y aku setia sampai skang..hoho..k.la, ak pon xtahu apa motif aku post entry ni...haha...**gelak besau,..

aggap jekla ak mengedik di siang ari di blog ni..hoh..

setiap pagi, ak suka bagon tido...benda pertama aku wat adalah mbalas msg peminat2 aku..haha...poyo poyo..poyo nyerrr...peminat la sgt...k, pastu aku minum segelas air suam...then, mbasuh toilet...ak mmg suka basuh toilet !! ntah la..tp toilet uma ak @ toilet kat hostel aku jekla ak berhati perot nk basuh...

dulu, memag cukup gemar wat gotong royong gan nanda masa hujung minggu...nanda basug kipas, ak tukang pegang kerusi..kerusi letak atas katil, n nanda bdiri atas kerusi n bersihkan kipas...mcm biasa, habuk2 kipas mmg kompem2 jatuh kat baju ak..k,fine..pastu kemas bilik then basuh washroom...

bila bab mbasuh ni, mmg excited la jugak...sampai cari brg di mydin...sedangkan ada je jual brg tu kat cafe...hoho...**sbnarnya nak g makan kfc n kaya ball kat giant..hhoho...

k.ak wat entry ni sbb menuggu toiletku direndam dgn sabun...rasanya da bole di sental ni toilat tu, k.ak chaw dulu..yazzz zaa..^^

1 comment: