Wednesday, November 9, 2011

kebersihan

Assalamualaikum,

hye, sepatotnya pgi ni sy ade kelas kat lembaga hasil dlm negeri, tp mcm xdok jee..ha, xtahu nak buat ape, but still waiting my future husband contact me.,heee.., belajr rajin2 na..

ohh, juz forget it !!

skag jam 8pg kot..punya la semanagt nak masak asam pedas, sekali..ha, amek koo...daging nya beku lagi..selalunya my mom y masak, tp ari ni sy mcm rajin semacam nak p msk..hiks hiks..*whatever !!

suma bahan sy da blend, cuma nk tunggu daging je ni..

so, ak ingat nak kemas umah !! ha, rajin bebernor ak pagi ni kannn..suma benda nak buat..tuikuik..

"camne ni ngah nak masak..camne nak kawen.."
"camne ape nya mak, memag angah xpandai memsak, mak doa2kan la menantu mak tu pandai msk k.."
"kalo dpt.."
"alaa, doa jekla..t dpt la tu.."
"t ms interview bakal suami, angah bgtau jekla dia y angah xpandai masak.."
"aah ek, terus terang je..ckp je, mak sy asyik suh sy belajar je.."

hhhahaha!! pandai la plak my mom watc cerita ekk !! sebenarnya, ak mmg minat giler bab masak memasak ni..cuma, ak ni jarag la kalo nak p dapur...kalo rajin pon, kalo ak da lapau sgttt...tp ak try !! try utk belajar memasakk..moga tak menghampakan bakal suami ku..

tp ak lg suka kalo lelaki y mskk !! jom la kemas uma !! kebersihan separuh drpd iman..=)

tata !!

2 comments:

YNA said...

ahahaha..

yna pon jarang ke dapur, maknanya jarang masak la tuh, ahaha

pastu nak cari laki pandai masak, alasan nanti laki masak, ahaha

btw, salam kenal ya? :)

Azza Firza said...

siyes tak suka kalau berhabuk, haha, blogger kelantan ? jom terjah :)

http://zaza96.blogspot.com/2011/12/perhatian-blogger-kelantan.html