Wednesday, January 18, 2012

DOT DOT DOT LAPAR

Huahua..jam sekarang jam 2pagi kot..ntahla..sejak2 ni asyik tido awal pastu bagon tgh2 mlm..mcm da dok kat u plak...rindu lerrr zaman u, seriously i'm not lie!!

n seriously juga, keje2 adminku semakin berlambak2..hikk..nak kena settle kan suma sblom ak dok homestay selama 2 tahun ni ..debar pon nye jugakk...,

n seriously juga ak sgt laapau mlm2 buta gini..ya Allah tolong hambaMU ni Ya Allah..I'm really hungry..y ak geram ni, ha..kejap bebenau je pwangi uma ni abis, baru pakai sehari, da x wangiii..yela, nama pon beli y chikai2 3.90 satu..hehe..xpe, sok ak beli besau badak punya..ok!!

Kelmarin, ak da kemas cikit2 uma..honestly, ak pon xbajet ak bole miliki aset pd usia y mentah gini..tehee..ni pon ak nak renovate cikit tok wat stor, pastu nak renovate uma mak bapak ak ni ha..mudah2an..ok, skag y mjadi idaman ak adlah uma kat Vista Kirana...masih dlm p'binaan..

anwar selalu kata, buat apa nak dok uma besau2..bia ar,, privacy ! haha..well, well, well..sok ak nak p tanye harga uma tu bape n bulan2 payment bape...ak mmg suka amek tahu, amek bila @ x amek lagsung blakang kira,  y penting, ak tahu selok2 belok kalo nak beli uma mcm mana, kalo nak beli kete mcm mana..ha, beli ap saja jekla org kata..

perr, kalo ak da ade teman serumah (that's we col hubby) ni, comfirm ak da ngade2 nak makanan..nak amek pon malas apetah lg kalo nak mbuatnya..sabau jekla...sepupu ak y sebaya ak da nak masuk 2 anak dah kot...t anak y first t ibu jaga..hehe..sape tu ibu? sayala...haha! comey n  cerdikkk bdk nya..

LOL..Sok nak p R&D tok wat barcode n packaging produk..yuhuuu!!! mOga Allah rahmati akuu n ibuu..wink winkk...=)