Thursday, February 24, 2011

MACAM X CAYA JE AKU MASUK CONTEST!! HAHA

Assalamualaikum...

balik clas, teros on9....habit baru saya ooo...wakaka...
kalo xbuat, xsah...sejak putus cinta, blog adalah boyprend baru saya oke!!

bukak blog, tibe2 ada commenter comment...sape lagi kalo bunga...suka kawan gan bunga ni...ingatkan bunga ni   lelaki, baru cheq nak usha...rupa2nya perempuan...ayoo..aish fatimah ni, nama pon bunga!! mestilah gurl kan...tol x tol x...oke!!

oke oke oke!! ciktim dijemput tok join contest!! haha..tibe2 je minat...first sebab ciktim di tag oleh beliau, kedua...suka hati aku la nak join ke x...kehkeh...bukanla, sebenarnya saya suka doraemon...doraemon tu kan baik!!


nampak x gambar kat atas ni?? hah, ni la contest yang saya maksudkan tadi..oke, tanpa banyak cakap...saya nak tag kawan2 saya...


mereka yang di tag :

opps!! lupa...jom kita tegok syarat2nya!!


  1. follow ika (selaku penganjur)..
  2. buat satu enty bertajuk contest "jikalau aku doremon..." se kreatif yang boleh, 
  3. copy dan letakkan gambar doremon ni dalam entry kawankawan. 
  4. tinggalkan link contest kat komen di bawah.
  5. pastikan kawankawan seorang yang kuat mengarut merepek kerepek.
  6. tag kat 3 orang kawankawan korang. tapi lagi ramai lagi bagus.
  7. dateline : 31 mac 2011

.....sekian..wasalam...

2 comments:

DaK CoMoT said...

comot pown join jugak!hehe gudluck!

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

1stly..good luck
secondly

so, jika kau doremon kau akan???