Sunday, February 20, 2011

SEMPOI PAGI

Assalamualaikum...

hari ni oke je...selamba and sempoi...aku sebenarnya tak tahu nak cite ape....haha....tapi jari ni macam rajin semacam ja nak menaip.....


OKE!!! jeng jeng.. OK!!

tadi aku bagon tido, bajet nak study pastu...dgn muka ceropeng nak study?? ape kes...ceropeng?? bhs ape tu cik tima oiiii....hah, itu aku xtahu.....hihi...bhs yang yang cik tima reka sendiri la kak...lagi mau tanye....haha....ceropeng tu maksudnya ala2 comel ...kuit2...comel tanpa make up, comel tanpa gosok gigi n basuh muka....comel ke tak gosok gigi ek??? ahaha,,,entah la ....




oke, pastu aku p lobi nak amik baju2...lobi tak jauh, cuma kat bawah ni je...selepas beramah mesra gan  kakak lobi, cehwah....beramah mesra gtu.....aku kan friendly.....haha....friendly xbertempat...oke!! sambug cite aku balik..,pastu aku jalan n jalan.....tibe2 aku terbaca satu memo...memo pasal seminar consultant pendidikan.....under kementerian pendidikan tu wei......aku pon ape lagi, excited r amik no.phone tu.....aku memag minat bab2 bercakap nie....tapi xtahula masa aku cakap tu best ke tak....hehe...seminar tu hari sabtu nie...

pastu, aku pon berlari ke bilik...tibe bilik, bajet nak msg no.kakak tu tok daftar.....tup2, kredit aku abis!! Allah...aku bukan ape....aku takot kalo lambat msg, t penuh pulak...ah sudahhhh.....xpasal2 aku melepas....peluang cuma dtg sekali kakak n abg2 sekalian....cikgu aku penah cakap, first act, first result....betul ke ?? hah, tu yg aku nga dok wat eksperimen tok buktikan kata2 cikgu aku tu....hehe..




last2, aku p bilik kawan aku....sape lagi kalo bukan kakak fatirah....aku mintak tolog dia, dgn malu aku ckp aku nak cikit kreadit.....tq fatirah....t aku belanja ang makan angin UMT  eh...hehe....n alhamdulillah aku da selamat daftar....tapi sama ada diterima @ x, aku xtahu lagi...so, korang2 suma kalo nak tahu sama ada cheq diterima @ x, korag tunggu je k entry yang seterusnya dari cheq...wahh, mcm terima pinagan pulak...wakaka...haha.. 

owchhh...lapau la pulak weiii...tahan jap perut, study dulu jap...n makan la ape yang patut dulu eh perot......

hah, tibe2 nampak 2 biji epal atas meja....makan epal dulu r perot....

k, u all u all suma...epy2 yah.....be positive n jgn sakiti hati org.....

k, ciktim chow dulu....mahu berpesta gan buku....

ESOK CIKTIM TEST!! MOHON DOA KALIAN....

ciktim sudahi dgn alhamdulillah tok entry kali ni....Assalamualaikum...

~walla

2 comments:

bunga said...

semoga berjaya cyg..

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

nice to know u!(^_^)