Sunday, March 27, 2011

K. FINE! AKU GEMUK!!

Assalamualaikum,


tadi, 
aku ke kelas,
sebelum tu,
aku lunch dulu..


macam biasa,
aku lunch sorang2,
bukan sebab aku x suka berkawan,
cuma aku rasa lebih selesa makan sorang2,
haha..gila berlagak aku ni ek!! haha


k,
aku makan sorang2 ni sebab nanda yang ajar,
kalau nak tahu,
nanda ni juara gadis palembang 2006,
bangga woo,
kawan gan selebriti,
haha..


aku malas nak tunjuk image dia kat sini,
kalau nak tegok,
researh je kat uncle google at image @ web,
insyaallah ada..
kat youtube pon ada..hoho..


aku cantik sangat,
so,
takot kecantikan dia akan tengelam bila dok dlm blog aku..
kehkeh..


macam biasa,
aku makan dalam polistren guna sudu dan garfu,
bukan sebab aku kurang rajin basuh pinggan dan basuh tangan,
tapi,
sebab aku makan nasi dan tomyam,,,
kalau aku pakai pinggan,
macam mana aku nak isi kuah tomyam tu,
kalau aku pakai tangan,
makan mana aku nak rasa kuah tu..
tol tak tol tak..


tibe2, datang 2 orang teman,
nama mereka sama,
rushdi namanya,
tibe2 nak makan gan aku,
hoo..
x caya je aku ada peminat tengah2 ari buta macam tu..
X CAYE X CAYE..
kehkeh,


aku pon tunggu diaorang amik makanan,
then,
datang pula si jejaka yang semakin kurus,
dan kami berempat pon makan mengadap..


rrrrr, aku rasa,
suma orang da tahu yang aku selalu makan sorang2 kat cafe tu,
so, 
kalau da bertembug tu,
memang makan jekla sama2,
lagipon,
aku kan budak cool,
layan je sape2..
hehe..
tp, ni first time gan dude..


r : tim, makan sama..
t : oke2,
r : wei, tunggu..aku nak makan gan ko..
t : ye2, tahu..tadi kan da cakap..aku tunggu ni..
r : =) ko malu ke nak makan gan aku,
t : eh x ar, oke je..cepat2, aku ade kelas ni..
r : =)
t : kenapa ko makan dalam polisteren, kata nak makan sini..
r : eleh, ko pon makan dalam polisteren..
t : oo..oke2..


r : aku gan dia (rushdi lagi sorang a.k.a r2), sape lagi gemuk ?
t : ko arr..
r2 : haha..ko gemuk!!
r : rrr, patot r ko x nak kat aku..
t : haha..ngok ngek ye ko..


r : asal ko x makan ??, ko malu ae makan depan tim..
t : x de makna dia nak malu gan aku, kitaorang satu negeri,
r2 : xla, aku sakit kepala..kena hujan, hujan kan malam tadi..


r : aku gemok ae..
t : aah! gemuk gemuk gemukkk!!
r : k, aku gemuk...** suara nak sedeyyy..haha


pas da abis makan,
diaorang sambung wat slide forensik,
sebab diaorag ade presenation petang tu..
aku pulak g kelas bi..


abis kelas forensik,
aku g beli makanan gan fatirah n najwa,


f : tim, on diet..!
t : aku gemuk ke ??
f : hahahaha
t : =0 * dalam hati <<--bapak berani soh aku diet, aku da la kuat makan!! aihh..amma!! appa!!




baru aku perasan, 
kat pic aku kat "who am i yahh",
ade gambau rushdi,
yang sorang lelaki tu la dia..
haha..aku pon xtahu asal aku letak gamabr tuu..


wahhh, rupanya aku yang gemukk..
ok, fine..
k, aku gemukk..** aku tiru nada suara rushdi yang sedey tu..


k, aku pon gantookkk..
haha..
k, nak rehat kan iris mata..


tanx for reading..





22 comments:

Novelgurl said...

Salam..
hoho ~

Cik Bidadari said...

nak dgr 1 story? akak suka entry nie sebab awak terbuka menerima segalanya... tapi akak rasalah dalam keras awak... ada kelembutan yang awak sembunyikan... weeeeeeeeeeee... hapy okey... kwn dengan org yg selesa dengan kita.... orait...? mesti adakan... ngeh ngeh... awak nie ganas yeak sebenarnya? oh tidak.... budak nakal yeakk.. oh no...

Novelgurl said...

gANAs BEB ! =P

zati embong said...

kalau jat,jat lagi suka tapau n makan kat bilik je O.o

KUREKURE COMEL said...

hahaha...ngata org lg...takpe tembam2 pun comel...hihihi...

Nur Liyana said...

hahah....gemuk ke....nk tengok????

Ain Atika Zailani (PAL) said...

waaa..saya pun kadang kadang suka sorang sorang...kadang 2 orang kata sombong...isk isk isk..

bunga said...

hahaha..kelakor tul..tapi mmg selamber r..cayalah,,hkahaka..

Nisa' Pasir Gudang said...

makan kat biik lagi besh sambil tgk blog..hmmm jemput makan cik tim.

makan study , study makan..gemuuk erkk gemuk ke?
tak aahhh

Nisa' Pasir Gudang said...

baru ku perasan.. 2 3 ne ko banyak ttg makan maaa..
apsal? tension ke?

Raji berkata said...

uish segannya makan dgn lelaki
hohoho mesti sopan jer kau kan ;D
tape gemuk boleh kurus
london slim ad kan
ngahahah

Henry Zackery said...

best la dpt kawan ngan beliau.. nk kenal leh :P

Top 10 Artis Paling Seksi

Cik Bidadari said...

hik hik hik........... weeeeeeeeeeeeeee... psssssss... komen atas nie perghhh... beliau tu sapa? weeeeeeeeeeeeee... *tutup mata*

kay_are said...

hee lawak je.. xpe.. leh diet kot pasni..

Khairul Antasha said...

ye la..sy pun gemuk gak..waaaaa..sedeyyyyy.. :P

Henry Zackery said...

x update blog lg ke T__T

Awek Aku ??

cemomoi said...

tak nampak gemuk pon... pasal tak nampak gamba ko...

puteri ain said...

haha..comel je..
gemok ke? tak kan? hehe

MiaDiera said...

gemuk ke??,mesti tak kan sebab orang kurus slalu rasa dia gemuk hehe

cik ubi said...

gemok?..ke obes?..harhar..lame ko x update blog!

NaNaoSaKi said...

saya klu sorg2 saya bli bungkus mkn kt blk jer.. klu nk mkn sorg2 mesti bwk something, buku ke.. lappy ke.. konon la mkn smbil ngdap bnda2 tu :p hakhak

Dekcik said...

makan sowg2 rasenye x best lorh,
klu mkn rmai2 baru best..
nti selera jdi besar..haha..