Sunday, March 27, 2011

SETIAP MALAM

Assalamualaikum,

teman billikku,
si nanda al-humairah,
asal dari palembang,
Indonesia..


aku melaka,
dia palembang,
memang padan la tu,


aku suka dia 10/ 10,
dia suka aku 11/ 10..
alhamdulillah..
** haha


setiap malam,
sebelum tidur,
ada saja benda yang akan kami bincangkan,
orang paggil sesi luahkan perasaan gitu,


dia cite rutin seharian dia,
aku pulak cite arini aku makan ape..
haha..


setiap hari,
aku mesti tengok dia,
cehwah...haha..
xla !!,, dia tu yang setiap hari kena tegok aku!!
sebab, 
kalau aku xde,
sape nak dengar cite dia..
kan kan kan..


entri ni aku tulis sebab aku ..
suka hati aku laaaa!!
haha..


k, sekian!!
wasalam..


~amalkan solat taubat sebelum tidur~
**mulakan hari anda dgn solat tahajud**

13 comments:

Cekodok said...

ajar dia buat blog.. ngee.. sahih tak carik ko dah cik tim.. haha

Cik Bidadari said...

saya setuju dengan cadangan cekodok. trylah yang... sure dia borak dengan kau dalam blog aja... weeeeeeeeee

echah mashuri said...

huuuh..ak sokong gk cekodok!!;p

KUREKURE COMEL said...

sengal ye...hihihi...


tu gunanya kwn satu bilik...
kena dgr segala luahan perasaan..
hihihi...

Novelgurl said...

Salam ouh sokong y ats2 tuh!

khaifaiz said...

haha... romantik sungguh

zati embong said...

haha,sengal tp best!

hihi,dgn sape lg nk buat sesi luah perasaan kalau bkn dgn org yg share 1 bilik dgn kita O.o

bunga said...

amboi..amboi..amboi..

puteri ain said...

haha..sokong cekodok ! hehe

cik ubi said...

haha.. t kawen korg duk satu rumah ea..

Henry Zackery said...

rapat betul korang berdua ye.. :)

Teka Gambar Kembali Lagi

Raji berkata said...

woahhh rapat btol korg berdua ;D

NaNaoSaKi said...

rindu plak kt my rumate...hhmmm..