Tuesday, April 12, 2011

50/ 60 !!

Assalamualaikum...

hoho..alhamdulillah, carry mark ak antara yang top 10...syukur sangat2,






markah ni per 60, ak dapat 50/ 60...paling tinggi 51, nama ak yang warna kuning tu..hihi..
baru subjek ni y lecture bagi carry mark...subjek lain belum tahu statusnya lagi...


ak wat entri ni sebab ak ni jenis suka berkongsi kebahagian dgn org lain..tu je sebenarnya,...n ak terasa sangat gembira kali ini !! ...sebab untuk duduk di level yang tertinggi di universiti bukannya mudah..akhirnya ak dapat buktikan kat mereka y ak juga bole berjaya...

** tapi ni bukan kesudahannya, pas ni ak nak tempoh alam pekerjaan pulaaa.....

wahh, lagi2 nak exam minggu depan, lagi bersemangat lo ak nak belajar!! seyesly, markah yang keluar waktu nak dekat2 exam sangat menmpengaruhi aku!! sebelum2 ni ak x suka tegok carry mark..tapi, da kawan dok kecoh cakap pasal markah ak, ak pon teruja la jugak nak tegok!! hehe..

btw, alhamdulillah atas semua ni..ak target dekan woo sem ni, mohon doa nya..

k, ak pon baru balik kelas ni, nak rehat, pastu siapkan suma asigment then tidoo..krook krook...

k, jumpa lagi, sekian..wasalam..

14 comments:

khaifaiz said...

semoga berjaya ye khai ucapkan.. belajar rajin2.. Insyallah dekan akn dlm genggaman

KHRLHSYM said...

hebat. tahniah!!

d'zaro said...

Rupanya posting semangat yang sebelumnya, adalah untuk dapat bersemangat dalam exam..
oleh karena itu saya mendukung dan mendoakan anda untukk TETAP BERJUANG!!! semoga berhasil dalam exam nya!!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

tq abg khai y bijak!!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

tq abg khai y bijak!!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

KHR : rezeki dr Allah..btw, tq juga yah..=)

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

zaro : hhihi...yo yo orr donggg!! thanks yah dude! doa kamu buat saya tu dari seberang wooo....wachhaa!!^^ toink2..

MiaDiera said...

wahh tahniah:)

puteri ain said...

awesome ! :) tahniah..

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah...mmg terbaek..lepas ni usaha lebih sikit..biar dapat top 3 pulak..k.chaiyok!!!

Anonymous said...

TAHNIAH!!!!...:)
~budak~

bunga said...

taniah...cayalah.

Nur Liyana said...

tahniah2!!!hehhehhe

Novelgurl said...

wah !tahniah kak !! good luck exam nnti ;D