Wednesday, April 13, 2011

EAT EAT ATE ATE

Assalamualaikum..,

1) dok uma, ak makan 6x sehari, dok hostel max. 2 kali sehari..

2) ak masih makan bersuap dgn my mom n my siblings d uma..

3) ak paling taksub buah pisang dan betik dan naga !!

4) ak lebih prefer seyap bila ak makan ,..<<---amek feel a.k.a lapau...hoho..





5) ak suka makan sup sayur @ ayam dgn nasi kosong n telor dadar!!

6) my mom x bagi ak makan daging, sebab daging mahal...eh eh, x la..daging wat ak lemah kalau ak makan...tapi kadang2 ak bedal je bila my mom x nampak ak...hihi..

7) bila makan kat kedai, ak prefer air kosong, nak bagi muka cantik wooo...haha...xla, mana de, ak kan student lagi, so kena brjimat!! x gitu ??

8) ak duta kfc !!! ayam goreng  kfc wat ak bertenaga n asyik terseyum sampai ke mata !!

9) ak x suka aiskrim n coklat..!! bila adik n kawan ak ajak je baru ak makan..

10) suka tegok rancangan masakan n buku masakan, benda alah ni buat ak keyang laa !!

11) ak bukan taster yang terbaik! sebab ak makan suma, tapi tolong jgn masin yah, lebih baik tawar, sekurang2nya ak le letak kicap manis.

12) ak puteri sos cili !! sedap woo sos..

13) sarapan pagi gan cekodok wat ak comey sepanjang hari, cekodok my mom je k..

14) ak teringin nak belajar masak tol2, sebab nak masak bila ak da kawin..i love my husband so much !! muah muah muah!! ieee, bapak gedik ak kat sini...kehkeh..maaf, sy memang kuat berangan !! hoho..

15) sebelum study, ak kena makan !!

16 ) lupe pulak, ak suka makan sayur yang segar bugar..!! toink2...

k, sekian, wasalam..

7 comments:

MiSzy DiaN said...

ni semua makanan.. menternak lemak kaa?? hehehe..

dtg menjemput..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

join?

khaifaiz said...

Perghhh.. kamu sudah bikin sy kelaparan.. nak cabut jap, g cari apa yg patut utk dimakan.. ngeh ngeh ngeh

Anonymous said...

makan memang menyeronokan...tapi amat memenatkan...macam mane tu?

~budak~

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

puteri sos cili...hahha

aCap, ke blogku

puteri ain said...

banyak la persamaan kita..haha..

tapi saya xmkn daging..hehe

Nur Liyana said...

wah wah wah..pasal makan..hehehe

yana suka tomato...hehehe

hehhe
jgn jadi duta kfc sgt tau..bhy ler..kesihatn diri wajib diutamakn!!!!

Novelgurl said...

lapo~ lapo ~ =.=