Thursday, April 21, 2011

AWESOME3 !!

Assalamualaikum..

Hooho…alhamdulillah aku da settle last presentation tadi..aku ni bi broken woo kalo speaking…aku rasa macam aku syok sendiri ja bila cakap kat depan…haha…

Pas present, aku balik gan budak2 ni…group ni suma bukan group aku…tapi kalau setakat nak ajak lepak2 aku layan je !!

aku terlupa nak bawak duit, tapi bila aku tengok budak2 ni suma da bajet nak makan…aku pon layan..!! aku kalo bab makan2 memang laju k!!

** ada kawan yang baik hati belanja aku makan...alhamdulillah, rezeki lagi..=) t aku belanja balik ko ea intan...tungguu...toink2..=p





Bila makan2 ni, da macam gathering lo pulak !! ** 13 semua nya....3 lelaki... yang x bole bla, ada sorang mamat tu cakap “makan malam kita malam ni special cikit !! sebab ada yb ” semua orang dok pandang aku..malu kottt…sebab aku sebelum2 ni memang jarang lepak gan cosmate..selalunya gan budak2 lain..so, dalam kelas memang aku x menyerlah langsung !! haha..ayat x bole bla kan…huahua..** sila abaikan jika x suka..

Fine !! balik cite tadi…aku ni memang makan laju k !!…so, alang2 aku da makan gan budak lelaki, aku pon mengedik la nak test sape makan laju…tapi aku test dalam hati jekla…x de la sampai aku wat announcement ke kan..pastu, huh ..hampeh….aku kalah…pelik tol aku tegok kalo lelaki makan !! diaorang ni telan ke apa…

** Aku start makan laju pas jiran kawan aku putus cinta !! harap maklum la yerk !! haha...

K, pas syok2 makan n bayar…aku pon berteriak sakan lo sebab pagar da kunci !! ** x la kuat sangat aku teriak, sekadar bunyi angina kus2 gitu….memang debomm.. !! dah la aku pakai baju kurung,, x pasal2 kena masuk ikut pagar yang da rosak…sabar jekla…kitaorang lewat 5 minit je kot dari jam12am..memang ikut peraturan betol pak guard umt !! bagus2…kerja itu amanah…cehwah…hehe..

** ha, time aku nak bersosisal gan kawan2, time tu la pagar kunci lo, aku pakai baju kurung la....nampak sangat aku ni baik kan...haha...

***************************



Aku ni suka la jugak dok depan dalam kelas..lagi2 kalo cikgu tu hensem ..hehe..** saya memang nakal…

K, aku macam biasa dok depan n tegok kawan2 present…tapi bila da dok depan, memang aku la antara mangsa sasaran tok kawan2 aku pandang…aku nak tergelak je kot…tapi tahan…last2, aku gelak gak !! hehe..yang tak tahan bila kawan aku pon ikut nak gelak kat depan..memang bcahaya wajah aku ni ek sampai selalu di aim….hehe..

K, nak cite lagi cikit masa aku sem 1…aku dok depan gak…sem 1 aku memang kuat tido….sekarang pon kuat tido gak sbnarnya..hoho…aku ni g kelas, bukan belajar…tido ja…da tahu nak tido, bukan nak dok belakang, tapi dok depan…betol2 depan lecture…agaga…masa aku tido, memang aku perasan Dr. tu pandang aku…asyik pandang ja tapi bukan nak soh aku bangon ke…tahu la aku sweet….tapi tolongla kejut kan aku !! aku nak jugak belajar sebenarnya…^^ then, aku hanya tersedar bila Dr. diri sebelah aku masa time mengajar…time tu memang celik la mata aku !! tapi bila dia da hilang, aku sambung tido balik…hehe…pastu dia datang lagi diri sebelah aku…ha, macam tu la rutin harian aku kalau masuk kelas Dr. tu..dia datang n dia pergi..

tapi balik kelas, aku stduy balik apa yang dia ajar...

aku x penah tido dalam kelas macam ni k !! buruk rupa kalo aku tido dlm kelas macam ni..


hah~ aku tido macam ni...baru nampak macam aku nga dengar apa lecture ajar...hehe

Yang paling aku ingat dia punya cite pasal cucunya…cucunya Tanya : Tok daddy nape kapal terbang bole terapung ?? ha, tu jekla yang aku ingat …hehe..tapi, aku x penah ponteng kelas dia…sungguh..hari terakhir, dia cite pasal soalan final exam,,ha, masa tu memang aku tak tido la wei dalam kelas….memang terbeliak biji mata aku dengar dia mengajar…haha..tibe2 dia cakap dia nak wat present individu…krook krook…bdebar aku kot..tahu x apa aku buat ??? ha,  biarlah rahsia ek....

Entah macam mana ntah, bila final n result kuar, aku dapat A subjek tu…huahua..macam x caye je aku rasa..mungkin rezeki n berkat aku study pulun…alhamdulillah ya Allah…

Pastu, bila aku da masok sem 2, baru la aku tahu betapa bestnya g kelas…tido pon da tak dalam kelas….memang beri tumpuan la orang kata masa lecture mengajar…sebab, ada ustaz kata : belajar kerna Allah, bukan kerna A….k, sejak tu la aku insaf…alhamdulillah..=)

yang mana baik amik, yang buruk tinggalkan...

K, fine a…aku da selamat sampai bilik, n sambung study tok next paper….mohon doanya yah !! tq my sweet friend…

^^

Sekian, wasalam..

5 comments:

Henry Zackery said...

belanja la saya jugak :)

GEMPAR !! Amir Diramalkan Juara Maharaja Lawak

KUREKURE COMEL said...

adakah dgn sengaja tak bwk duit...ayokk..hehehe...


bestnyeee member blanje mkn...
mina nak pau sapa ek...nak pau FA lah..hihihi

Novelgurl said...

mkn3 je keje

Novelgurl said...

good luck ! good luck !

puteri ain said...

seghonok ada orang belanja .hehe