Friday, April 29, 2011

HOREYYH SAKAN

Assalamualaikum...

ha, hari sudah pagi..esok lusa aku da nak balik kampung...wahh!! macam x caye je..

tahu kah anda yang saya seorang yang sensitive n kuat menagis..ahh, mugkin ada yang da tahu.. .

sy sensitive bila sy rasa d pinggirkan..menagis , selalunya kalau tegok cite sedih pon saya nagis sebenarnya..haha..

lagi satu bila menghadapi saat2 perpisahan..btw, sebelum bpisah ak akan menagis dulu sorang2...then bila time bpisah, aku cover...ak malu woo kalau nagis depan orang..n ak akan tahan air mata aku setahan-tahannya...

bila da bla, baru ak sambung nagis balik....hehe..y penting, aku x nagis depan orang yang bpisah gan aku tu...aku bukan ego, cuma control macho ja..haha..

ha, esok lusa balik...sudah pasti byk kenangan yang akan tertinggal kat sini...** menaip sambil air mata ku menitis satu persatu,,,

banyak nya kenangan...dalam kelas, ak x banyak kawan rapat...y sekadar kwn huahua tu, insyaallah ramai...sebenarnya kawan rapat aku tu ramai dari cos lain...kami bkenalan melalui aktiviti sosial kelab...so, bila byk aktiviti d buat, kami mjadi rapat...so, sweet..

masa aku mula2 masok umt, orang yang banyak tolong aku abg boy n abg zahin...mereka baik sangat!! layan aku macam adik sendiri..diaorang da konvo da....

masa aku sibuk dgn mcm2 pogram, abg boy selalu ingatkan aku tok belajar...selalu dia tekankan tok ak dapat 3.0 ke atas...memang baik la!! yang sweetnya, dia suka cite pasal awek dia...ak layan jekla bila org da pcaya kat aku..haha

abg zahin pulak byk tolog ak ...penah sekali, dia buatkan slide presentation tok aku..wah, terharunya...masa tu aku wat sorang2, tapi tibe2 je dia datang nak tolog...yang x bole bla, dia siap ajar aku cara tok bentangkan slide tu !!

mereka adalah kembar !!

pas diaorang da abis belajar, aku sorang2..n aku still lepak gan kwn2 aku...tido sama, makan sama..ha, suma sama..ha, rindu sangat2..benda tu x kan berulang walopun sekali..y berlalu tetap berlalu..



ok!! yang pasti, sebelum aku balik ni, aku nak jumpa kawan2 ak yang cos 4 tahun..kalau jumpa diaorag balik, pastinya jumpa masa aku konvo t...

ha, aku juga akan rindu adik2 aku juga...aku suka belanja adik2 aku makan....huahua...aku ni jenis x sampai hati kalau org mtx belanja...n bila rezeki lebih, aku suka kogsikan apa yang aku makan gan org..xde guna kedekut..rezeki dari Allah perlu dikongsi gan suma org...=)

k, aku nak kemas bilik nak berhooreyyhh sakan !!!

sekian, wasalam..

6 comments:

Novelgurl said...

SYoknya !! slmt kembali..hehe..,jgn nangis bnyk sngt nnti jdik panda..hiaa~

khaifaiz said...

Mata panda itu comel.. jom nangis kuat2 sis

KUREKURE COMEL said...

mina cmtu gak dulu....dulu drive keta balik kg..dari perlis ke johor menangis tak berhenti2...huhuhu...

sedihh...smpai kat rumah..terus tak rindu sgt lah..hihihi...


pe2 pun saat2 belajar adalah saat paling best dlm hidup...

puteri ain said...

nak mintak belanja la . boleh ? :P hehe

KHRLHSYM said...

jangan nangis-nangis nanti jadi tangisan embun pagi. hehe

MiaDiera said...

tak mau lah nangis:),nanti awak tak comel dah:)