Sunday, April 3, 2011

NABIL BUKAN ADIK SAYA, AIZUL MARCELLO TETIBE..

Assalamualaikum,

mlm ni sumaorg tahu ada anugerah bintang popular, aku pulak tergedik2 nak tegok siaran tu...aiihh..tapi x dapat tegok, sebab ade discussion malam ni..aku excited tahap kritikal ni bukan apa, mugkin aku da lama x tegok tv! lagi2, ada zizan n johan n nabil..waaa..nak tegok nak tegok..setahun sekali je babe!!

walopun aku tahu siaran tu x bagus tok minda aku, tapi aku cuma nak tegok telatah diaorg ja..lagi2 nak exam ni, da sah2 aku perlukan byk humor tok mengedikkan diri ku tok study..

aku ingat lagi, aku cakap kat ayah a.k.a suami mak aku yang aku nak tegok spontan kat astro 132, maaf, aku x ingat nama channel tu, tapi package mustika..hoho..pastu ayah ku a.k.a bakal papa mertua kepada bakal suami ku pon pasang mustika..

pastu, ak apa lagi, excited giler la kot tegok spontan!!! haha..dia dok ulang byk kali pon, aku asyik dok tegok..abg n adik2 aku pon pening sbb x dapat tegok channel lain..!! haha..padan muka!

xpe2, aku harap ade siaran ulangan!! lagipon, remote tv blog aku, aku yang pegag!! hahaha..nama je pegang remote kak, tp tegok tv nya jarang, budak2 blok yang tegok lalu..

tetibe aku nak letak ni, rasa nak menjerit kot!! haha..

baca dr bawah ke atas k!! abg irine nadia marcello kottt yang balas tweet aku ni..haha

penganti abph..haha


p/s : muah muah muahh kat forensik!!,
adik aku serupa gan nabil..sampai lecture tanye dia, awak ni adik nabil ke ?? haha..lawak giler!!!
tapi encem adik aku lagi k..kehkeh

sekian, wasalam..

5 comments:

Novelgurl said...

waalaikumussalam

ye ke g ensem dri nabil ? nak usha bleh.,.hak3 =.=

Cik Bidadari said...

weeeeeeeeeeeeeeeeee... nakalnya part nie *aku cakap kat ayah a.k.a suami mak aku.... ganas betul budak nie... hep hep... biasa dia...

actually akak selalu nak tanya... course yg awak amik tu mcm menarik aja... apa nama course sebetulnya?

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Novelgurl

da berpunye pulak babe..tp, kalo nak jd adik ipar i, bole je..hehe..diaorg lom kawin lg..hihi

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Cik Bidadari

kos kimia analisis n persekitaran kak..hehe...

ouchh! sebenarnya, sy seorg ya lemah lembut tau..rahsia2..hehe..

KUREKURE COMEL said...

hahaha..show ckit adik...
apa yg sama...nak tgk jgk...



est tgk malam td..budak2 mana blh tgk...hehehe