Monday, April 4, 2011

kuatKAN SEMANGAT WOO!!

Assalamualaikum..

hye suma!!! ape khabar?? oke, fine!! aku nga benge ni..sebab carry marks aku macam toink toink!! sabar2, perlu kuatkan semangat ogg.. !! final exam is coming, aku target dekan woo sem ni sebab subjek2 byk y x killer, tapi bila tegok markah forensik punya test, hoo hoo hoo..be ba bumm la punye markah!! amma appa!!

aku ni asyik cite pasal forensik je kan..hehe..maaf la yerk, da aku minat subjek ni nak wat camne..korang sabar je k,

mlm tadi aku tido lewat , hampir jam 4am, siapkan slide segala macam tok present sok!

btw,

aku doa aku berjaya sem ni..pastu keje, x sabar x sabar..** tahan nafsu fatimah oii..

tapi, lagi aku nak graduate, lagi ramai le pulak makcik2 y tanye aku bila nak kawen..aku xde calon lagi =( sedey kan..sob sob..bila aku ckp xde, rata2 xpercaya..lantak korag la nak percaya ke x, y pentig aku bahagia sorag2 gini..t sampai seru, aku jemput la..

sebenarnya, aku wat entri ni sebab aku nak luahkan perasaan aku y ngok ngek tetibe pasal markah test..tu je..haha..tapi, bole melencog sampai ke kawin pulak! ak memag gini, suka meyimpag..sampai ade kawan aku ckp aku ni segal! jahat!!

k, jumpa lagi..

p/s : memag sedang mencari..
bulu mata kanan aku tercabut, ade owg rindu aku ke ?? oo..mak i rupanya y rindu, oke2..ello ma, nga watpe..bakpo2, angah lagi wat tahi mata ni..iee..ade owg dtg meminang ke? aku suka tanye soalan ni..hehe

k, sekian wasalam..

14 comments:

Novelgurl said...

Waalaikumussalam

carik jgn x carik =)
good luck kak! hwaiting2!

DaK CoMoT said...

kalau mak FA cakap ada org masok minang amcam??hahaa

cemomoi said...

jangan sume orang ko forensikkan plak

Cekodok said...

gua datang offer diri... haha

KUREKURE COMEL said...

FA sengal...tu cekodok offer diri tu...hehehe...

d'zaro said...

wah.. aku gak terlalu nerti bahasa gaulnya org malaysia..
tapi yang penting aku sudah berkunjung ke rumah anda... salam kenal.. di tunggu kunjungan baliknya..

BRO_MONDAY said...

cik tim : cari lah calon cepat ....tu je, simple kan? koh koh koh apa pun wish yu luck!!!

iqbalsyarie said...

hah... goodluck la dalam study. Memang sifir dia mudah. Belajar kasi cemerlang, dapat kerja mantap, dan kawin. Dapat anak, hidup bahagia... wee.. memang nampak senang, tapi terasnya tetap kena banyak sabar :) kan?

d'zaro said...

FA : oh.. nanda yang di palembang itu ya...! insyallah aku tahu kalau org Indonesia, sallam aja dari kang zaro dari Bandung untuk palembang dan malaysia.. hihi :)

aNiS aNiSa said...

bittaufiq wannajah...

smoga berjaya dan dipermudahkan segala urusan..chaiyok!!=)

latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

Nur Liyana said...

gud luck cik tim..hehehe

Cik Bidadari said...

adoi... mcm best aja forensik nie.... gud luck tau.... jdlah forensik 1 malaysia... weeeeeeeeeeeeeeeee

bunga said...

cayokkk2..cym..good luck...

Raji berkata said...

good luck ;D
semoga dpt kerja yg bgus ^^
boleh blanjer nnti
hak2