Saturday, May 14, 2011

NUR TIRAM SUPERB

Assalamualaikum..

hye !! da lama saya tak update blog..btw, ada yang mencari saya ke ??
harap ada la aek...ececeh fatimah ali, macam selebriti pulak kaw aek...hoho..

oke, btw, saya update blog ni x lain dan x bukan untuk menceritakan sedikit tentang aktiviti2 saya sepanjang saya bertapa di rumah..

ramai y tanya saya, antaranya :

"nga buat apa ?"
"da start keje lom.."
"keje kat ne"

hah, lebih kurang macam tu la soalan nya...penat nak jawab...eh bukan bukan...saya x penat, cuma saya x tahu nak ceritakan secara terperinci tentang aktiviti2 n rutin harian saya and what so ever..** betol ke bi ak ni ek ?? ha, ntam saja la labu...

ternyata, bila ramai yang tanya, rupanya ramai jugak yang ambil berat tentang saya ..alhamdulillah..saya doakan kalian sihat dan bahagia selalu k..!! muahh..

oke, memandangkan blog saya da bole saya sign in, maka saya nak muntahkan semua aktiviti saya kat sini..

mula2, bila sampai melaka...saya terus tidur kat katil jam 2 pagi tu...then, bagun pagi !! tara !! selamat pagi semua !! **ni saya berteriak kat orang rumah saya je k..hehe..k, pastu saya g dapur wat meeting sikit...ha, meeting la sangaattttttt...haha...bukan2...saya berbincang gan my mom tentang bisnes..

hoho..saya memang giler bisnes !! saya doa saya dapat suami yang open-minded n sporting n memahami minat saya...berkaitan tawaran kerja yang saya dapat tu, saya tolak tepi dulu...saya malas nak pikir...

kadang2 saya rasa malas nak keje...sebab jadual saya sangat pack !! ce tengok..

lalala..

pack bukan ?? saya cadang nak cuti 20hb 6..ada sape2 nak ikut ? ha, sila isi form dulu d ruangan komen...hehe..

by d way, saya nak kongsikan sikit mengenai tentang bisnes yang sedang saya usahakan gan my mom...nama produk kami adalah NUR TIRAM SUPERB...hoho..best tak namanya...hehe...NUR tu sebab kami adik beradik suma ada nama NUR..

kami menawarkan 4 produk..

perasa asli


perasa ros


perasa pisang


perasa pandan

alhamdulillah, dengan izin Allah, produk baru yang kami ketengahkan iaitu FATTY, ASRA dan AWAR mula mendapat tempat terutama bagi majlis2 seperti perkahwinan..

kuih tiram ni, lain tempat lain sebutan nya...ada yang panggil kuih kapal terbang, kuih lidah buaya dll...

jika ada di antara anda yang berminat, bole tempah dengan saya..017-3495801 / 013-7170383..

ha, setakat ini perkongsian saya ...saya nak sambung wat keje ..tata semua !!
** macam tergantung cerita saya ni bukan ?? tapi xpe la..t saya cite lagi...ehekseheks...^^

tq 4 reading !! sekian, wasalam..

4 comments:

Encik MamaT said...

good luck fa... hehe.. ko dah habis study ke FA.. aritu bukan ke ko study lagi...

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum join contest Aku Ingin Berubah dengan Nadh nak?

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

bunga said...

cayokkk22..cayalah lah..

PEAH said...

colourfull,,,huhu