Tuesday, March 15, 2011

DR.CINTA FA

Assalamualaikum..,

OKe, hari ni saya nak war-war kan kepada anda yang saya dengan rela hati menjadi dr.cinta anda...x perlu bayar..free je..saya share ape yang saya tahu kepada anda...

insyaallah dengan berkat sedikit ilmu, pengalaman, pembacaan dan pemerhatian, akan saya kongsikan dengan anda..

by the way, Dr.cinta Fatimah Ali a.k.a Dr. Cinta FA hanya akan berentry mengenai cinta pada setiap hari Selasa sahaja oke!! harap maklum..

dan saya juga mengalu-alukan kepada mana-mana blogger yang ingin bertanya, cehwah...hhehe..oke2, kembali serius,...ha, anda bole emailkan kepada saya di pluto_gurl89@yahoo.com

<<--jgn lupa bg saya hadiah 8hb 9 setiap tahun...lalala..


selain itu, anda juga boleh bertanya tentang hal-hal lain seperti tips cara mudah belajar atau cara tangani masalah yang berkaitan keluarga, kawan dan sebagainya..

cinta itu meluas! harap maklum!!


saya serius mengatakannya..<<--ayat xtahan kan kan kan..huahua..

oke, sekian,

p/s : jgn malu2...email je k!!

yang benar,
Dr. FA

18 comments:

Nisa' Pasir Gudang said...

wallawehhh...berpalsapah CINTA pepagi ni ciktim..
kalu frust cinte lak cemane?

Raji berkata said...

woahhhh dh jadi Dr Cinta ah ;D
aku nak share gak
nnti kalau ad masalah ak gtaw kau k
hak2

Anonymous said...

hebat ke cik tim dalam bercinta...

khaifaiz said...

wah.. dah jd Dr. Love... Nak tnye sikit.. apa itu cinta?

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Nisa' Pasir Gudang

syukur lah..kerna cinta hakiki itu hanya pada Allah..

seyum n kembali bersemangat!! mcm mana nak bersemangat?? tu kena tunggu entry FA k!

tanx drop comment here! =)

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Raji berkata

bole2..
btw, jpa, jangan lupa kongsi..eh eh, ape kehal nak kogsi..

ko belanja ak kfc + big apple pon da oke! haha

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Anonymous

saya cuma berkongsi apa yang saya tahu..=)

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@khaifaiz

cinta ?? ape ek khai??

** wahh, ak pulak tanye ko balik...
ak dr.cinta, ko dr.love...huahua..

cinta itu subjektif dan luas..x bole di lihat, x bole di sentuh tapi bole di rasa ..rasa itu ada dalam hati di setiap gerak geri perbuatan kita..

tapi paling utama, kejarlah cinta Allah, kita pasti akan selamat dan kita juga selamat dalam mencinta yang lain2 selain Dia..insyaallah...

Cekodok said...

perghh. cik tim dah jadi dr cinta... wahhh... tahniah2...

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Cekodok
tq babe! ade prob, bole kogsi gan saya..=)

Novelgurl said...

Salam doktor cinta..mcm mana nak tahu org tu tgh meroyan ke tak ? hek2

bunga said...

dah naik pangkat yek..ehhe..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Novelgurl

haha..
meroyan byk jenis..

maaf, saya tak ade pengalaman incharge org meroyan..

soalan lain..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@bunga

alhamdulillah..hhehe

Anonymous said...

mcm mane nak mendapatkan cinta sejati daripada seorang teman?

ztie said...

cinta takkan datang bila di cari, tapi paling hampir bila tak di kehendaki :)

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@Anonymous

hah, tu zati da tolong cakap kan..hehe

berkawan je dulu..percaya pada jodoh Allah dan berdoa k..,

dan bercinta selepas kawin itu y terbaik!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@ztie

tanx 4 sharing my dear..=)