Wednesday, March 23, 2011

UMT ye ?

Assalamualaikum..hye semua..apa khabar apa khabar apa khabar ?

lama kan saya x update blog ? !! huahau..

oke, alkisah saya da selamat sampai ke umt ni tepat jam 6.05am,

ha, bercakap pasal umt, rasanya belum pernah kot saya cite pasal umt ni kat kamu semua..kan kan kan..

oke, saya cite pasal umt cikit k, oke, nama umt ni dulu orang panggil kustem..dan sebenarnya agak ramai orang yang  x kenal umt ni..so, meh saya perkenalkan...oke, sila berbaris dan duduk rapat2 k! kamu nak dengar cite kan ? so, kena rapatkan saf dulu..mengikut kisah nabi, bila ada ceramah, para sahabat akan duduk rapat-rapat sehingga kan sehelai daun pun tidak dapat mencecah tanah..hah, bole byg kan x betapa rapatnya mereka duduk...ha, plez take note mcm biasa k! hhooho..**opps!! sila dok rapat yah..hehe

oke, umt yah? nama penuh dia universiti malaysia terengganu, berhampiran tepi pantai..terengganu kan..so, paham2 jekla kalau musim hujan, memag comfirm bilik saya ni macam air-cond...tapi, bila terbayagkan tsunami, takut jugak babe..btw, moga Allah selamatkan kami, amin...

oke, umt ni kecik je...seyes kecik!! tapi kecil-kecil cili padi yah..cehwah, hehe..bukan apa, bila U kecik, mudah untuk student2 nya bergerak ke sana ke mari... x perlu berkenderaan kecuali yang dok uma sewa..lagi apa yerk, ha, bila da jadi siswa, siswi, kita kena pandai2 bawak diri..bukan untuk mencapap, tapi cuba belajar sesuatu yang baru dengan melibatkan diri dengan aktiviti2 u atau kelab..

oke, nampaknya saya x dapat nak cite banyak, sebab tibe2 saya rasa macam nak demam...
selsema ?? oh tidakkk!! doakan saya cepat sembuh yah!! =)

lupe pulak saya!! saya sangat seronok berada di umt!!! hoooreyyhhhhhhhhh!!!!!!!!
seyes x tipu!!!

k,sekian wasalam..


~amalkan solat taubat sebelum tidur~
**mulakan hari anda dgn solat tahajud**

12 comments:

cik ubi said...

watpe kat umt?..bukan anda utm ke?..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

@cik ubi

waduh!! sy umt lo...bukan utm...

khaifaiz said...

Belum kesempatan lagi hendak melawat ke sana.. huhuhu

cik ubi said...

oo..ganu kite lani!..jom kite compete sape lbey bijak..:p

Nisa' Pasir Gudang said...

ciktim ..jgn terjun laut okesss :P

Cik Bidadari said...

belum jejak t'ganu lagi... nanti nak usha sat.... heeeeeee....

Novelgurl said...

Salam..best tak UMT..huhu

d_tieah said...

Wah.. Cam best je ek UMT.. Sejuk ek.. Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Alkisah Sweet Couple Dan Sekuntum Bunga Ros
Entry Terbaru 2 : Giveaway Kerjasama Anati Soki & MFS

puteri ain said...

best la dekat dengan pantai..boleh jenjalan dekat pantai :)

KHRLHSYM said...

tidak pernah merasai duduk di kampus walaupun sudah menghabiskan masa 7 tahun sebagai pelajar universiti. :(

Raji berkata said...

kos dentistry ad tak kat UMT eh?

NaNaoSaKi said...

saya pernah gi UMT 2,3 kali gak dulu.. abg saya dulu duk kt prumahan tok jembal yg kt blkg umt tu je..

so saya jln kaki je la nk g umt jmpa kwn2 yg study situ.. walaupun saya bkn student umt.. saya pernah lompat pagar umt :p hakhak..

actually masa tu pagar kt hostel tu bru nk buat baru.. so mcm ade lubang2 kn.. hehehehehe.. klu nk masuk ikut guard dpn byk songeh lak pguard tu t..