Sunday, April 10, 2011

MENGIDAM ICE SKATING

Assalamualaikum..

wohhaaa..sebagai wanita berjaya yang bakal nikah kelak, ak bersemangat hari ni..!! HAHA..

sebenarnya ak teringin woo nak main ice skating ...dengan bakal suami, ..hihi..bukan apa, bole ak dok mengepit n geli2 gan dia 12 jam masa tu..

macam best je main ni..bole ak ayun laju2..ala2 cite korea my girl gitu..


gambar ni ak rompak dr uncle google tau, uncle google y baik hati tuuu...tq uncle..=)





ice skating di sunway pyramid..bila pula  yerk nak buat kat melaka ?? bole ak g gan my family..


selalu g sini gan mereka..
ni bukan eye on malaysia k..
ni eye on malacca..
EOM tinggi sangat, kami xberani nak g..

*****************************

** sabar nye fatimah, abis exam ni cari duit n cari pakwe..taun depan nikah...<<---ayat tenangkan hati sendiri..

teman2, mohon doa nya yah..moga saya ketemu jodoh yang baikk n zuriat y baikkk n comey macam sy.
** tionk2...

k, sekian..nak study..mohon doa teman2 untuk final exam saya 17hb ni...petang ni ada pemasyuran kompleks sukan UMT..kena pakai baju batik woo..dapat surat pengecualian kuliah n makanan...part makanan tu y paling best..da dua hari aku makan free...alhamdulillah, rezeki dari Allah...=)

k,

tq lalink n muahh !! <<---untuk blogger gurl je k..
kak yana, nak peluk ?? meh.. <(^_^)> hihi..
kak mina, ajar saya jaga rabbit..=)

entri ni ringkas ja kan..hoho..

k, sekian.wasalam...kem salam orang rumah kalian yah..

17 comments:

Cekodok said...

ai lalink gak kan? hehe...

syai.nia.sharif said...

skating confirm jeritjerit! HIHI

KUREKURE COMEL said...

mina pun kalau balik melaka...selalu gak lepak situ....takpun lepak pantai je...ehhh..ada pantai ke lg...hehehe..



waaahhh...tak pernah lg main ice skating..takut jatuh wooo...hehehe....

Novelgurl said...

good luck exam !!
good luck nikah taon depan !!

=PP

MiSzy DiaN said...

blum penah main ice skate.. takut jatuh.. hahahahaa..

good luck exam yaa.. :)

bunga said...

ok..xnak komen..jeles ok..hahhaha..

xpernah main..

cik ubi said...

aku pun teringin nak men sane nga bakal bini..

dulu kecik2 aku men kasut roda..main kejar2 polis sentri gune kasut roda..

i think both skill are the same..huhu

MiaDiera said...

ice skating best!!!

Rafi Nilhan said...

ice skating..? aduhh.. roller blade pon lom pass gi ni.. haha

Henry Zackery said...

nak join buleh ?? hehe :)
Alat Untuk Uji Pasangan Anda

Cik Bidadari said...

hik hik hik... sakit tau jatuh ? aduh... lebam punggung

AkuMuzikFilem said...

sekarang ni, generasi baya-baya aku semua berkira-kira cari jodoh. dah sampai umur seru kan

puteri ain said...

alaaaa...nak main jugakk..:(

cujen said...

main ice skating kalau tak biasa bleyw at jatuh..even kalau dah biasa main rollerblade pun bley jatuh.. jatuh tu satu hal..ada sesetngah prg yang lagsung tak bley nak berdiri pun...rugi duit je kalau mcm tu... anyway, bley je kalau nak try..

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BEST EVER GIVEAWAY

Anonymous said...

sampai masa nnti...kamu akan dapat merasainya...sabar la kawan...

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

anonymous : nga sabar ni wak, ada rezeki lebih, pasti sy luagkan masa untuk bermain ice skating bersama keluarga..mohon doa nya yah..tq bebey..=)

riza said...

hai...dtg jalan² dari blog BA :)