Tuesday, April 19, 2011

NO TITTLE

Assalamualaikum...

oke !! fine, aku wat entri ni sebab aku rasa otak aku da tepu nak terima lagi ilmu...
nak tegok movie pon aku x de mood..btw, ak bukan pemovie tegar !! ha ~

ehemm ehemm...

sebenarnya aku lapar !! nak turun, aku kurang rajin sikit...rasa nak tidur je...tapi, sia2 je aku tidur sekarang sebab nanti mesti aku tidur lewat...x mo x mo...budak pempuan yang baik kena tidur awal...baru sopan gitu...hoho...

krookk krrookk.. !!

nanda mahu keluar malam ni, aku macam nak kirim je kfc...tapi.......aku baru makan hari tu...sebulan mana le makan lebih 1 kali !!! OMG !! tahan nafsu fatimah..^^

tapi aku lapar dong..


***************************

k, aku nak cite sikit pasal cikgu aku...cikgu solihin namanya...dia ni tua setahun je pon dari aku..tapi aku panggil jugak cikgu..sebab dia memang cikgu aku...hhaha..beliau botak tapi smart wooo!! cikgu ni pesan kat aku jangan makan MacD !! aku memang x suka MAcd, tapi aku suka gedik nak bertanya...aku pon tanya la kan...kenapa x le makan MacD ?? dia kata sebab MacD 2 antara ekonomi yahudi...ooo....air coke pula ada racun tersembunyi..ha, u all berhati2 la ye...aku cuma pesan memesan....yang mana baik amik...=)





Islam alwayz in my heart....=) =) =) toink2...

pastu, aku tanya lagi ...kfc cikgu?? katanya dia x pasti...hoho..tapi sempat jugak dia pesan, kan bagus kalau x makan suma fast food..hoho.. ha !! ambik sebijik !! baik cikgu...

akan ku semat pesananan mu di hati ku...kuit2...

ha, cikgu juga pesan facebook tu juga antara agenda yahudi untuk memerhatikan umat Islam...tu yang aku kurang gan fb sejak mendengar pesanan tu...aku on bila perlu...tapi, x dinafikan bila aku off, banyak info aku tertinggal dari kelas...so, x pasal2 menyusahkan kawan aku nak emailkan apa yang perlu...btw, alhamdulillah aku ada kawan yang baik hati...hoho...

hikmah bila off fb, Allah kirimkan kawan yang baik tok inform aku ape2 maklumat...=)

perrr....tapi, bila aku da on fb, aku memang suka woo buat coference...hoho....ala2 perdana menteri gitu...best woo bila suma kawan berkumpul !! tapi kalau ada comment2 yang negatif, aku delete !! padan muka !! mencarut pon aku delete !! padan muka !! sebab, aku sedang mendidik kawan2 aku tok jadi orang positif..perr, positif la sangatttt aku ni ekkk !! yo yo orr je....

ding dong ding dong...<<<----aku suka lagu ni !!

*********************************

k.la , aku pon x pasti apa motif aku wat entri ni...ngeh2..

** jika ada entri yang bukan dari aku, itu maknanya ianya memang bukan dari aku...huahua...
** ke'exam'an wat aku banyak tumpukan perhatian kat buku...n no more time to visit another blog...

sekian, wasalam..

6 comments:

Novelgurl said...

Postif postif barulah hidup produktif ;D

iqbalsyarie said...

hahaha... nasib bek entry kamu tak panjang~ saya pun nak exam. so, wishing both of us to success. (betol ke?) haha

cemomoi said...

coke tu memang banyak dah contoh hok tak eeelok, cuba le campurkan dengan mentos...

chenta nana said...

hahaha.. comel je u ni... gud luck exam ya.... tidur lewat memang dah sebati kalau jadi student.. tu yang membuatkan kita kurus :)

Cik Bidadari said...

gegirl baiklah... wewit.... nasihat cikgu tu didengari dan diingati.....

KUREKURE COMEL said...

dah lama tak mam kfc dgn mcd ni...
semakin membesar la badan kalau mkn sokmo..weee....