Wednesday, April 20, 2011

TOINK2 !!

Assalamualaikum...

hah, aku x tahu la ni rezeki ke apa namanya..

aku yo yo orr x dapat tido malam tadi..jam 11 aku tido..tapi kira awal lak jugak tu kan...


********************

aku baru pas jwb exam...kelekaan aku study forensik n movie semalam wat aku x sempat nak wat review paper ideologi pagi tadi..alhamdulillah aku da abis study sebelum ni, so aku just selak2 mana yang kena ingat pagi tadi sebelum ke dewan..

pastu , ada satu soklan last wat aku konfius..tapi aku jwb jekla... aku jawab dengan harapan jwpn aku betol n betol !! pas aku da abis jawab, aku keluar dari dewan..malas aku nak tunggu waktu exam tamat...tibe bilik, aku check yang aku konfius tadi ...sekali, hah tadah !!!!! my answer is correct !!! haha...

tak pernah aku buka note balik pas jawab exam, kali ni je tetibe..mugkin debar kot..

k, aku nak tidooo...rehatkan minda,, toink2..malam ni ada presentation....toink2....

7 comments:

IJAT360 said...

alahai da nak tido da....

khaifaiz said...

selamat melabuhkan tirai mata

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh...terbaek la..nasib baek jawapan correct..huhu...gi tido sana...semoga dapat mimpi indah..:D

KUREKURE COMEL said...

jwb exam baik2 yeee......study molek2.....okeeii..hehehe

Raji berkata said...

jealous btol cmner kau boleh leka study nih xD

Novelgurl said...

rajin ne..caiyk2

AkuMuzikFilem said...

good luck for ur result exam=)