Tuesday, April 5, 2011

PRESENTATION vS A&W ..woow!!!

Assalamualaikum..

wooo!! di sini saya ingin memberitahu anda yang saya sangat gembira sebab saya berjaya present slide forensik!! memang terbaik arrr wa cakap lu..krook krroookk..

alhamdulillah presentation saya dan kawan2 mendapat tempat ..cehwah, gembira bangat sih!! x terkata oke..!! nampak tenang je presentation kami tadi..moga2 dapat markah baik!! present tu melegakan hati saya selepas frust gan markah test nyer..so, final memang kena pulun woo..

so, sekarang ni saya tinggal cuma 1 test je, bahasa arab ari jumaat ni..n pada hari yang sama, selepas test sy dikehendaki incharge bahagian makanan tok pogram penampilan diri sempena minggu siswi..bole la sy dok jengah2 belajar make up..bak kata cekodek, err er , bukan cekodek, tapi cekodok...hihi..bak kata cekodok, yang sy x pandai make up, sebab tu x yakin..ha, lebih kurang la mcm tu la ayat dia..sy pon lupa..harap betol la yerk! iiiee...

n sempena minggu siswi ni, ade beberpa booth kat bawah blok sy ni..wahh,tetibe sy nampak A&W...haha..harap ianya bukan sekadar banner! excited ni..!! x sabar2..hari tu kan saya kempunan nak makan kfc, so dapat A&W ni pon jadik laaa....x sabar x sabar..arrr, betol2 macam budak kan.!!.


k. mahu rehat2 dulu..malam t nak tido lena..

p/s : nanda selalu tensnasional kalo aku start taip entri..sebab aku xlayan dia..
entri ni macam skema lo pulak bila guna saya..pepon, moga terhibur k!!
hiyahhh!!
aku makan roti canai kosong 2 keping woo..keyang kot, aku makan pas present tadi gan member..perrr, sampai sekarang keyang ..alhamdulillah..ak sedang menjaga perut..bukan sebab takut gemuk..tapi, dalam Islam, kena jaga mata, tangan, n perut..lagi 2 aku tak ingat kena jaga apa...sape yang ingat, bole la share..sy budak baru belajar..toink2..=)

sekian, wasalam..

14 comments:

Novelgurl said...

Eishh men blog je keje.G studylah !
"@ lalala

Chegu Zubir said...

terbaiklah..hehehe..truskan usahamu..

jom baca
Video Seks Dakwaan Datuk T milik Anwar Ibrahim tersebar(3 foto)

iqbalsyarie said...

wouuu... nak komen, tapi jadi terlupa bila baca pengomen di atas, pasal isu DSAI. haha..

ops... nak kata, ada ghibta terbit dlama hati saya melihat orang yang punya peluang belajar arab :)

Semoga sukses~

MiaDiera said...

sangat suka a&w ngee

zati embong said...

dulu time present nervous abes.dahla menghdap muka student2 lelaki yg macam2 ragam.huhu

KUREKURE COMEL said...

hahaha..a&w mmg best.....


tahniah semuanya berjalan lancar....
hehehe...

puteri ain said...

tahniah..semuanya berjalan lancar..:)

good luck for coming test..

Cekodok said...

entry yang menunjukkan fa sedang kegembiraan.. kekekeke

cik ubi said...

jage perut?..perut awk ada orang nak curi ke?..

bhs arab?..sy nak test..

masmuka?..question 1.zahaba ali ila madrasah bi(____)..tunjuk gambar basikal..hehe

cik ubi said...

jage perut?..perut awk ada orang nak curi ke?..

bhs arab?..sy nak test..

masmuka?..question 1.zahaba ali ila madrasah bi(____)..tunjuk gambar basikal..hehe

zieyRa suLLey© said...

jom, juin bloglist kite
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

Henry Zackery said...

suka curly fries a&w :)

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

khaifaiz said...

tahniah sbb present dah lepas.. buat betul2 k..

Cik Bidadari said...

amin... bahasa arab ke? aduh... tabik springlah...